Brand- en rookwerende loopdeuren

 

Als er slachtoffers vallen bij brand is dit meestal het gevolg van zware rookvorming. Daarom is het belangrijk om brand- en rookontwikkeling vroegtijdig te compartimenteren om verspreiding via gangen of trappenhuizen te voorkomen.

MZ Stalen loopdeur
Brand- en rookwerend EI-2

Certificatie standaard conform Europese regelgeving EN 1634-1 (brandwerend) en DIN 18095 (rookwerend). Ook goedgekeurd conform NEN 6069.. Als er slachtoffers vallen bij brand is dit meestal het gevolg van zware rookvorming. Daarom is het belangrijk om brand- en rookontwikkeling vroegtijdig te compartimenteren om verspreiding via gangen of trappenhuizen te voorkomen.

Al onze brandwerende premio deuren zijn getest volgens de EI-2 norm.

De brandwerende premio MZ deuren zijn standaard getest conform norm EI2 (EN 1634) in 30,60 en 90 minuten. Aanvullend zijn er deuren leverbaar in 60 minuten EI1 (EN 1634) en EW 120 minuten en EW 240 minuten.

Een product met een hoog kwaliteitsniveau, dat de veiligheid waarborgt.

Novoferm type EN 1634-1 EI1

Novoferm type EN 1634-1 EI1 betreft een 60 minuten brandwerende stalen deur welke getest is volgens de Europese Norm EN 1634-1 en getest volgens de zwaarste Norm EI1. Type EI1 is een 62 mm. Dikke stalen deur, driezijdig dunne opdek inclusief een 1.5 mm. Dik hoekkozijn. Het totaalelement is gekeurd. Deze deur is onder andere goedgekeurd voor plaatsing in zogenaamde PGS 15 (opslag gevaarlijke stiffen) ruimten. 

Natuurlijk bestaan er mogelijkheden voor aanvullende  combinaties van  brandwerend (rookwerend), inbraakwerend  en geluidswerende specificatie

:

classificaties voor brandwerendheid >

Bekijk hier onze video

:

: