Multifunctionele stalen loopdeuren (MZ)

 

Het basissysteem van onze stalen loopdeuren bestaat altijd uit een 3-zijdig hoekkozijn waarin een stalen geïsoleerde deur is afgehangen. Standaard worden deze complete elementen geleverd incl. hang- en sluitwerk.


Basis uitvoering stalen loopdeur
Premio MZ-1

De Premio MZ-1 is een stalen geïsoleerde loopdeur incl. hoekkozijn welke in vele standaard – als buitenstandaard uitvoeringen besteld kan worden. U moet hierbij denken aan 1-,2- vleugelig, diverse afmetingen, beglazingen, kleuren, hang en (elektrisch) sluitwerk ect. Ook op te waarderen naar brandwerende-, rookwerende-, inbraakwerende-, geluidsdempende en kogelwerende uitvoeringen.
De premio MZ deuren vinden hun toepassing in o.a. industrie en  utiliteitsbouw.


Premio MZ-1 budget

Wij denken graag met u mee. Niet iedere situatie vraagt om een complexe oplossing. Hiervoor hebben wij een aantal standaard bestelmaten op voorraad. deze deuren zijn extra gunstig geprijsd, maar voldoen wel aan de Novoferm kwaliteitsstandaard, wet- en regelgeving. Wij noemen dit de MZ-1 budget.

De MZ-1 budget betreft een stalen geïsoleerde loopdeur incl. hoekkozijn welke uitsluitend in 1-vleugelige basis uitvoering en beperkte standaard maten leverbaar is. Dit type deur vindt met name zijn toepassing in de agrarische, industriële en particuliere sector.

Bekijk hier onze video

:

: